Antalya’da kayıp olduğu bildirilen kişi ekiplerce aranıyor
GÜNDEM
ANTALYA (AA) Antalya'da kayıp ihbarı yapılan ve yol kenarındaki araca çalışır vaziyetteki kişinin bulunması için ekipler arama çalışması yapıyor.
Aksu ilçesi MersinAntalya kara yolunda çalışır durumdaki 34 TJD 45 plakalı otomobilin uzun süredir park halinde olduğunu fark edenler durumu polise bildirdi.
Polis ekipleri yaptıkları incelemede, aracın kayıp olarak aranan Onur Uygun'a (37) ait olduğunu belirledi.
Yolun yakınındaki caminin güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen polis ekipleri, Uygun'un öğlen saatlerinde aracını park ettikten sonra Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ait ağaçlık alanda gözden kaybolduğunu tespit etti.
Polis ve bölgeye sevk edilen AFAD ekiplerince sürdürülen arama çalışmalarında henüz bir ize rastlanmadı.
"Yeğenimin hayatından endişe ediyoruz"
Onur Uygun'un teyzesi Sibel Erdoğu, AA muhabirine, saat dün 15.30'dan beri yeğeninden haber alamadıklarını söyledi.
Uygun'un telefonuna ulaşamadıkları için durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdiklerini anlatan Erdoğu, saat 22.30 sıralarında ise yeğeninin aracının Aksu'da bulunduğu haberini aldıklarını söyledi.
Aracın çalışır ve park lambaları yanar vaziyette bırakıldığına dikkati çeken Erdoğu, "Yeğenim cüzdanını koltuğa bırakmış. Hiçbir şekilde cüzdanını yanından ayırmazdı. Yeğenim hala kayıp. AFAD ekipleri arama çalışması yapıyor. Jandarma ve AKUT ekipleri ile iz sürme köpeklerinin de arama çalışmalarına katılacağını öğrendik. Burada arazi oldukça büyük. Yeğenimin hayatından büyük endişe ediyoruz. Çünkü kendisi asla böyle bir şey yapacak biri değil. Bilim insanı, fizik mezunu. Son derece saygılı ve hayatını dürüst yaşayan bir insan." ifadelerini kullandı.
Erdoğu, kötü alışkanları bulunmayan yeğeninin 1,5 yıl önce Antalya'ya yerleştiğini ve sahibi oldukları markette çalıştığını kaydetti.
Bu arada caminin güvenlik kameralarını yansıyan görüntülerde, kara yolundan elinde poşetle hızlı bir şekilde camiye doğru yürüyen Uygun'un dönüp arkasına baktığı ve daha sonra kameranın açısından çıktığı yer alıyor.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de Kadınların El Emeği Göz Kamaştırdı: 550 Eser Sergilendi
Şehitkamil Belediyesi Aile Merkezlerinde eğitim gören kadınların 8 ay süren eğitimlerin sonunda ortaya çıkardığı eserlerden oluşan El Sanatlar Sergisi, yoğun katılımla açıldı. 550 eserden oluşan sergi büyük beğeni aldı.
KİÜ Öğrencileri TUSAŞ’ta Geleceğin Havacılık Uzmanları Olarak Yetişiyor
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Airbus-TUSAŞ Havacılık Meslek Yüksekokulu öğrencileri, “İşletmede Mesleki Eğitim Programı” kapsamında havacılık ve savunma sanayiinin öncü kuruluşu TUSAŞ’ta uygulamalı eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.
Çimko’dan enerji dönüşümü ve alternatif yakıt kullanımına yönelik adımlar: Alternatif yakıt oranını 5 yılda %63 arttırdı
Çimko, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nda enerji dönüşümü ve karbon yönetimi alanındaki uygulamalarına ve performans göstergelerine yer verdi. Alternatif yakıt tedarikinde biyokütle içeriğine sahip atıklarla birlikte yüksek kalorifik değere sahip atıkları öncelikli olarak tercih eden Çimko’nun, 2025 yılında fabrikalara ait ağırlıklı ortalama alternatif yakıt ısıl ikame oranı yüzde 17,2 seviyesine ulaşırken, bu oran 2020 baz yılına kıyasla yaklaşık yüzde 63 artış gösterdi.
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.