Antalya’da kafede çıkan tartışmada silahla vurulan genç kız hayatını kaybetti
GÜNDEM
ANTALYA (AA) Antalya'da 17 yaşındaki kız, kafede çıkan tartışmada bir kişi tarafından ateşlenen tabancayla hayatını kaybetti.
Kepez ilçesi Sakarya Caddesi'ndeki bir kafede çalışan Sıla P. (21) ile S.M.D. (22) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.M.D. yanında bulundurduğu tabanca ile ateş etti.
Bu sırada tabancadan çıkan kurşun, kavgayı ayırmaya çalışan aynı kafede çalışan Edanur Demir'in (17) başına isabet etti.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Demir'in hayatını kaybettiğini belirledi.
Demir'in cenazesi, polis ekiplerinin incelemesinin ardından adli tıp morguna kaldırıldı.
Olay yerinden kaçan şüpheli S.M.D. ise Burdur'da yakalandı.
Demir'in cenazesini teslim almak için adli tıp morguna gelen anne Pakize ve kız kardeşi Esra Demir, gözyaşı döktü.
Cenazenin Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.