© Haber Hanesi 2014 - 2025

Antalya’da denizde kaybolan 15 yaşındaki çocuğun cesedine ulaşıldı

ANTALYA (AA) Antalya'nın Manavgat ilçesinde denizde kaybolan 15 yaşındaki çocuğun cesedi yaklaşık 500 metre açıkta bulundu.

Evrenseki sahilinden 12 Temmuz'da akşam saatlerinde denize girdikten sonra kaybolan lise öğrencisi Barış Alagöz için arama çalışmalarına devam edildi.

Denizde paraşüte binen bir kişi, jandarma ekiplerine Çolaklı açıklarında su üzerinde siyah bir cisim gördüğünü bildirdi.

Bölgeye sevk edilen ekipler, kıyıdan yaklaşık 500 metre açıkta cesedi buldu.

Evrenseki Limanı'na getirilen cesedin, Alagöz'e ait olduğu belirlendi.

Kaybolduğu yerden yaklaşık 3 kilometre uzakta bulunan Alagöz'ün cenazesi, incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ablasıyla pazartesi günü akşam saatlerinde denize giren Barış Alagöz (15) denizde kaybolmuş, ihbar üzerine arama kurtarma çalışması başlatılmıştı.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

TÜM HABERLER