Antalya’da boşandığı eşi tarafından öldürülen kadın ve annesi, Mersin’de son yolculuğuna uğurlandı
GÜNDEM
MERSİN (AA) Antalya'nın Kumluca ilçesinde, boşandığı eşi tarafından öldürülen kadın ve annesinin cenazeleri, memleketleri Mersin'de toprağa verildi.
Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen Gülcan Kılınç (35) ile annesi Gülizar Kılınç'ın (54) cenazesi, kara yoluyla Toroslar ilçesindeki Güneykent Mezarlığı'na getirildi.
Burada kılınan namazın ardından cenazeler mezarlığa defnedildi.
Bazı aile yakınları törende ayakta durmakta güçlük çekti, bazıları ise tabutlara sarılıp gözyaşı döktü.
Olayın süreci
Antalya'nın Kumluca ilçesi Yeni Mahalle Ahmet Aliağa Bulvarı'ndaki bir apartmanda annesiyle yaşayan Gülcan Kılınç (35) ile 8 Ağustos'ta evlerine gelen boşandığı eşi A.A. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşmüştü. A.A, silahla ateş ettiği Gülcan Kılınç ile kayınvalidesi Gülizar Kılınç'ı (54) öldürmüştü.
Gülcan Kılınç ile A.A'nın yaklaşık 3 yıl önce boşandıkları ve 3 çocukları olduğu öğrenilmiş, Kılınç'ın kendisini taciz ettiği gerekçesiyle eski eşi hakkında şikayetlerde bulunduğu, birçok kere uzaklaştırma kararı aldırdığı belirtilmiş, A.A'nın psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gördüğü iddia edilmişti.
Olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanmıştı.
İlginizi Çekebilir
Sanko Üniversitesi’nde Yks Başarısı: Tüm Kontenjanlar Yüzde 100 Doldu
SANKO Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.
Perseid Meteor Yağmuru Gaziantep’te Gökyüzünü Şölen Alanına Çevirdi
Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte yüzlerce Gaziantepli, Perseid meteor yağmurunun eşsiz gökyüzü manzarasına Agro Park’ta tanıklık etti. Gece boyunca gökyüzünü süsleyen meteorları izleyen vatandaşlar, müzik ve eğlenceyle dolu etkinlikte unutulmaz bir gece yaşadı.
Şehitkamil Belediyesi Çocukları Yüzme Sporuyla Buluşturuyor
Şehitkamil Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda çocukların gelişimine katkı sunan projelerine bir yenisini daha ekledi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında, Gaziantep Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar, yaz tatilleri boyunca Şehitkamil Belediyesine bağlı Alleben Yüzme Havuzunda yüzme faaliyetlerine katılıyorlar.
Çimko, Stratejik Pazarlama Vizyonuyla Bayilerinin Kurumsal Gelişimini Destekliyor
Çimko, bayilerinin kurumsal gelişimini desteklemek ve değişen pazar dinamiklerine uyum sağlamalarına katkı sunmak amacıyla hayata geçirdiği Çimko Bayi Kulübü kapsamındaki Stratejik Pazarlama Eğitim Programı'nın ilk etabını tamamladı. Gaziantep, Adıyaman ve Bartın'da gerçekleştirilen eğitimlerde; marka yönetiminden dijital dönüşüme, müşteri deneyiminden yapay zekâ destekli pazarlama uygulamalarına kadar sektörün geleceğine yön veren güncel yaklaşımlar ele alındı.
Şehitkamil Belediyesi Gençleri Denizle Buluşturmaya Devam Ediyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın lise öğrencileri ve bu yıl mezun olan gençlere karne hediyesi olarak armağan ettiği Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı aralıksız devam ediyor. Gençler, yaz tatilinin keyfini deniz, eğlence ve sosyal aktiviteler eşliğinde çıkarıyor. Gaziantep'ten başlayan günübirlik yolculuk, gençlere hem unutulmaz anılar hem de yeni dostluklar kazandırıyor.
Zuhal Karakoç'tan Hürmüz Boğazı Uyarısı: Türkiye İçin Kritik Sonuçlar Doğurabilir
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, Hürmüz Boğazı ile Babülmendep hattında artan jeopolitik gerilimi değerlendirdi. Karakoç, deniz güvenliği, enerji arzı, küresel ticaret ve Türkiye'nin stratejik konumuna ilişkin kapsamlı analizinde, bölgedeki gelişmelerin Türkiye açısından enerji güvenliği, ekonomik istikrar ve stratejik özerklik üzerinde doğrudan etkiler oluşturduğunu vurguladı.