© Haber Hanesi 2014 - 2025

Antalya’da bir iş yerine döner bıçağıyla giren kişi polisin ikna çabasıyla çıkarıldı

ANTALYA (AA) Antalya'da eski eşiyle sorun yaşadığı iddiasıyla bir iş yerine döner bıçağıyla giren kişi, polisin saatler süren çalışmasıyla ikna edildi.

Ümit Kalenderoğlu, Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi 1115 Sokak'taki restorana elinde döner bıçağıyla girdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve özel harekat ekibi sevk edildi. Bu sırada dükkanını bırakmak istemeyen iş yeri sahibi, polisin isteğiyle dışarıya çıktı.

Bunun üzerine dükkanın kapısını kapatan Kalenderoğlu, uzun süre polise direndi.

Eşiyle sorunlarının olduğu belirten Kalenderoğlu, polisin saatler süren ikna çabası sonucu iş yerinden çıkarılarak gözaltına alındı.

İş yeri sahibi Şevket Panoğlu, gazetecilere, siparişleri hazırladığı sırada bir kişinin elinde bıçakla içeriye girdiğini söyledi.

Yaşanan olay nedeniyle siparişleri hazırlayamadığını belirten Panoğlu, "Başkasıyla tartışmış elinde sallama ile dükkanıma giriyor. Bana 'çık dışarı' dedi, çıkmadım, bir şey olur diye korkmadım. Dükkanımda bunu yapmaya ne hakkı var." dedi.


İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER