Antalya’da balkondan düşen 2,5 yaşındaki çocuk öldü
GÜNDEMAmca Ziya Keskiner: ”Balkon kapısını hep kilitliyorduk, çocuk belki düşer diye. Allah’ın takdiri temizlik için gittikleri 4. kattaki evin cam balkonundan düşmüş”
ANTALYA (AA) Antalya'nın Finike ilçesinde temizlik için gidilen evin balkonundan düşen 2,5 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.
Kum Mahallesi'ndeki bir eve temizlik için giden Fahriye Keskiner çalıştığı sırada oğlu Mehmed Osman, 4. kattaki evin balkonundan düştü.
Ağır yaralanan çocuk, Finike Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Tedaviye rağmen kurtarılamayan Mehmed Osman, Antalya Adli Kurumuna götürüldü.
Cenazeyi almaya gelen amca Ziya Keskiner, gazetecilere, eşi ile yengesinin temizlik için gittiği evin balkonundan düşen yeğenini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
Yeğeninin ailenin tek çocuğu olduğunu anlatan Keskiner, şunları kaydetti:
"İki kardeşiz benim çocuğum olmadı. Kardeşimin de tek çocuğuydu. Yeğenimi gözümüzden sakınıyorduk. Kardeşim de 4. katta, cam balkonlu evde oturuyor. Balkon kapısını hep kilitliyorduk, çocuk belki düşer diye. Allah'ın takdiri, temizlik için gittikleri 4. kattaki evin cam balkonundan düşmüş. Balkonun cam kısmında bir aralık varmış, oradan dengesini kaybedip düştüğünü söylüyorlar. Üç ailenin tek çoğuydu."
Öte yandan, Mehmed Osman Keskiner'in cenazesinin Yazır Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
Manifesto Dergisi Yayın Hayatına Güçlü Bir Başlangıç Yaptı
Dergicilik geleneğine yepyeni bir soluk getiren Manifesto Dergisi, ilk sayısıyla okuyucu karşısına çıktı. Ulusal çapta nitelikli yayıncılık iddiası taşıyan dergi, aylık periyotta ve 100 sayfalık kapsamlı bir yapıyla basın dünyasına adımını attı.
Başkan Umut Yılmaz’dan LGS Öncesi Sessizlik Çağrısı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 13 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilerin aylar süren yoğun bir hazırlık döneminin ardından emeklerinin karşılığını alabilmeleri için sınav saatlerinde sessizliğe ve hassasiyete dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
Başkan Umut Yılmaz Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Umut Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. İlçenin farklı noktalarında eş zamanlı olarak sürdürülen yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını yakından takip eden Yılmaz, vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanlarına kavuşması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.
Şehitkamil’de Üreten Kadınlara Büyük Destek: Kadın Kermesi Kapılarını Açtı
Şehitkamil Belediyesi ile Umut Kadın Kooperatifi iş birliğinde hayata geçirilen Üretici Kadın Kermesi, Anneler Parkı’nda kapılarını açtı. Kadınların ekonomik hayata daha aktif katılımını sağlamak, emeklerini kazanca dönüştürmelerine destek olmak ve yerel üretimi teşvik etmek amacıyla düzenlenen kermes, ilk gününden itibaren vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.
Başkan Umut Yılmaz Arıl Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak ve projeleri paylaşmak amacıyla düzenlenen “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programı kapsamında Arıl Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Yılmaz, “İlçemizin geleceğini birlikte şekillendiriyoruz” dedi.
Adil Sani Konukoğlu, TOBB Çimento ve Çimento Ürünleri Meclis Başkanı Seçildi
SANKO Holding ve TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TOBB Çimento ve Çimento Ürünleri Meclis Başkanlığı görevine seçildi. Konukoğlu, sektörün yeşil dönüşüm, dijitalleşme ve sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda ortak akıl ve iş birliğiyle çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.