Antalya’da Favorim Grup EXPO açıldı
GÜNDEMFuarı düzenleyen Önderler Plastik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilici: ”200 milyon dolarlık bir ticaret hacminin oluşmasını hedefliyoruz, bunun üstüne de çıkacağımızı ve ülke ekonomisine can suyu olacağımıza inanıyoruz”
ANTALYA (AA) Oyuncaktan züccaciyeye, bahçe mobilyalarından metal eşya, hırdavat gruplarına kadar pek çok sektörü bir araya getiren Favorim Grup EXPO, Antalya'da açıldı.
Favorim Grup tarafından Kundu Turizm Merkezi'ndeki bir otelde düzenlenen fuarda, 150 firma ürünlerini sergiledi.
Fuarı organize eden Önderler Plastik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Bilici, AA muhabirine, yerli üretimin tanıtımı için yurt içinde bugüne kadar 24 fuar organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi.
Yerli ürünleri yurt dışına açmak, ihracatı artırmak amacıyla ilk defa yabancı katılımcılarla bir fuar düzenlediklerini dile getiren Bilici, "Hırdavattan oyuncağa, hediyelik eşyadan bahçe mobilyalarına kadar 20 bine yakın ürün çeşidimiz mevcut. Orta Doğu ve Avrupa başta olmak üzere 45 ülkeden 450'ye yakın misafirimiz var. 200 milyon dolarlık bir ticaret hacminin oluşmasını hedefliyoruz, bunun üstüne de çıkacağımızı ve ülke ekonomisine iyi bir can suyu olacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.
Birçok firmanın Kovid19 sürecini fırsata çevirerek yerli üretime yöneldiği belirten Bilici, daha fazla yerli üretim yapılarak ihracatın artırıldığını kaydetti.
Fuarların da ihracata açılan kapılar olduğunu söyleyen Bilici, bir sonraki organizasyonda daha fazla yerli ürünü sergileyip, yabancı müşterilere ulaştırmak istediklerini bildirdi.
Bilici, salgınla mücadele kapsamında gerekli tedbirleri aldıklarını, kurallardan taviz verilmediğini de sözlerine ekledi.
Fuar, 6 Şubat Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.