Antalya’da ”Erasmus Günleri” düzenlendi
GÜNDEM
ANTALYA (AA) Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "5. Erasmus Günü" etkinliklerle kutlandı.
Erasmus+ programının tanınırlığını ve Erasmus+ projelerinin görünürlüğünü artırmak amacıyla 2017'den bu yana ekimde kutlanan Erasmus Günleri (Erasmusdays) kapsamında Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinde program düzenlendi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 33 okulun katılımıyla gerçekleştirilen programa, Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Altunkaya, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
İstiklal Marşı'nın işaret dili kullanılarak okunmasının ardından konuşan Vali Yardımcısı Sezgin, Erasmus'un, gençlerin farklı ülkeler ve kültürler hakkındaki yanlış algılarının ortadan kalkması, kültürlerarası dayanışma ortamının oluşturulması ve farkındalıkların geliştirilmesi için hazırlanmış bir program olduğunu belirtti.
İl Milli Eğitim Müdürü Er ise Erasmus+ programının gençleri hayata hazırladığını, Avrupa'da kültürel yayılımın inovasyonel proje ortaklıkları için önemli olduğunu ifade etti.
Katkı sunanlara teşekkür eden Er, "Umuyorum ki ilimizin Erasmus Plus projelerinde elde ettiği başarılar her geçen yıl katlanarak artacaktır. Bu çerçevede Antalya olarak çok başarılı bir sürece imza atacağımıza inanıyorum." dedi.
Kum sanatçısı Tarkan Köylü'nün de gösteri sunduğu etkinlikte, proje faaliyetlerinde yer alan okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilere katılım sertifikası verildi.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.