Andırın Kaymakamı Emeç kan bağışında bulundu
GÜNDEM
KAHRAMANMARAŞ (AA) Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, Türk Kızılayın düzenlediği kan bağış kampanyasına Vali Yardımcısı ve Andırın Kaymakam Vekili Cuma Emeç de destek verdi.
Kahramanmaraş Kan Bağış Merkezi tarafından Andırın Hükümet Konağı önünde düzenlenen kampanyada gönüllü vatandaşlar kan bağışında bulundu.
Kampanyaya destek vermek amacıyla bağışta bulunan Emeç, "Bugün Kaymakamlık olarak kan bağışına destek olmak için buraya geldik. Vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Kan hepimize de lazım olabilir. Onun için bu konuda bütün vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyoruz." diye konuştu.
Kan bağışında bulunup desteklerini esirgemeyen bütün kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür eden Emeç, ilçe olarak bu tür faaliyetleri bugün olduğu gibi bundan sonrada destekleyeceklerini aktardı.
Kampanya kapsamında 90 ünite kan bağışında bulunulduğu öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.