Anamur Belediyesinden el sanatları sergisi
GÜNDEM
MERSİN (AA) Anamur Belediyesince hazırlanan ahşap oyma ve kilim dokuma sergisi, ziyarete açıldı.
Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, Muşurup Sanat Sokağı'nda düzenlenen sergide, sanatçıların ve kursiyerlerin eserleri sergilendi.
Anamur Kaymakamı Aydın Memük, açılıştaki konuşmasında, ilçede ahşap oyma ve dokumacılık sanatının devam ettirildiğini belirterek, sergide emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç da kültür ve sanat çalışmalarını gelecek kuşaklara aktarmak için çalıştıklarını belirterek, "Anamur Belediyesi olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz Sanat Atölyesi kapsamında bu tür çalışmalara destek oluyoruz. Bir taraftan sanatçılarımızın 'el emeği göz nuru' eserlerinin tanıtımını sağlarken diğer taraftan da resim, müzik, folklor, çini süsleme ve ahşap boyama kurslarımızla faaliyet alanlarımızı her geçen gün genişletiyoruz." dedi.
Konuşmaların ardından katılımcılar, sergiyi gezdi.
Ahşap oyma ve kilim dokuma sergisi, 2 Temmuz'a kadar ziyarete açık olacak.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.