Ali Öztunç’tan Spor Bakanı’na: “Kahramanmaraş’a Karşı Özel Bir Husumet Mi Var?”
GÜNDEM2019 yılı bütçesinde Kahramanmaraşlının dört gözle beklediği yeni şehir stadı için yine bütçe ayrılmazken, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, TBMM’de söz aldı ve koca bir şehirde taraflı tarafsız sporu seven herkesin içten içe sorduğu o soruyu Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yüzüne karşı sordu; “Kahramanmaraş’a karşı özel bir husumet mi var? Neden Kahramanmaraş üvey evlat?”
Kahramanmaraşspor’un yalnız bırakıldığını ve kentte sporun hiçbir koşulda desteklenmediğini daha önce çeşitli mecralarda yaptığı açıklamalarda defalarca dile getiren Atom Karınca Ali Öztunç, bu seferde Meclis’te söz alarak bir dakikalık kısa konuşma hakkını, Kahramanmaraş’a her seçimden önce sözü verilen ama bir türlü yapımı gerçekleştirilmeyen stadyum sorununa ayırdı.
“NEDEN KAHRAMANMARAŞ ÜVEY EVLAT?”
Ben Spor Bakanımıza sormak istiyorum. Sayın Bakanım futbol kentlerde biliyorsunuz dostluğu, arkadaşlığı, kardeşliği pekiştiren bir spor dalımız. Kahramanmaraş’ta da öyle. Kahramanmaraş’ta spor sevdalısı bir kent. Kahramanmaraşspor’umuzun maalesef stadı yok. Türkiye’nin dört bir yanına statlar yaptınız. Evet ben bu konuda muhalefet partisi milletvekili olarak sizi kutluyorum. Kahramanmaraş’a neden yapmadınız? Kahramanmaraş’a karşı özel bir husumet mi var? Neden Kahramanmaraş üvey evlat. Kahramanmaraş’a da bir stat yapabilirsiniz. Üstelik Kahramanmaraşlı sizin partinize ciddi bir şekilde oy veriyor. Ben bu konuda genç bir spor bakanı olarak sizden destek istiyorum. Lütfen Kahramanmaraş’a, Kahramanmaraşspor’a güzel bir stat yapın.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.