Afşin’de özel öğrencilerin saç tıraşı ve bakımı yapıldı
GÜNDEM
KAHRAMANMARAŞ (AA) Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünde eğitim gören kursiyerler, özel çocukların saç tıraşı ve bakımını yaptı.
Afşin Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde güzellik ve saç bakım hizmetleri alanında eğitim alan usta ve kalfa adayları "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor" projesi kapsamında Afşin 100. Yıl I. ve II. Kademe Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilerin saç kesimi ve bakımını gerçekleştirdi.
Afşin Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Rıfat Köş, eğitim merkezinde öğrenim gören usta ve kalfalık öğrencilerinin sahip oldukları milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesini amaçladıklarını söyledi.
Proje hakkında bilgi veren Köş, "Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünce uygulamaya konulan 'Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor' projesi kapsamında Afşin Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü çalışmalarını başarıyla yürütüyoruz. Proje kapsamında Afşin 100. Yıl I. ve II. Kademe Özel Eğitim Uygulama Okulu ile irtibata geçilerek okul öğrencilerimizle bir araya geldik. Merkezimizde güzellik ve saç bakım hizmetleri alanı, erkek ve kadın kuaförlüğü dalında okuyan kalfalık ve ustalık öğrencilerimiz ve öğretmenimizle birlikte özel öğrencilerimizin saç kesimleri ve bakımlarını yaptı." diye konuştu.
Benzer çalışmaların devam edeceğini belirten Köş, projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.