Adana’da tartıştığı 2 kişiyi öldüren şüpheli tutuklandı
GÜNDEM
ADANA (AA) Adana'da, kahvehanede tartıştığı 2 kişiyi tabancayla öldüren emekli polis memuru tutuklandı.
Merkez Çukurova ilçesinde, 15 Ekim'de Kamil G'nin, Huzurevleri Mahallesi'ndeki bir kahvehanenin sahibi Bahadır Serindağ (43) ile Sabri Özgenç'i (44) tabancayla öldürmesiyle ilgili yeni bilgilere ulaşıldı.
Bahadır Serindağ ve Sabri Özgenç'in yüksek ses gerekçesiyle Kamil G'yi uyardığı ve ardından çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğü öğrenildi.
Kamil G'nin kavganın ardından kahvehaneden ayrıldığı ancak bir süre sonra tabancasını alıp buraya döndüğü ve 2 kişiye ateş ettiği belirlendi.
Kahvehanedekiler tarafından etkisiz hale getirilen Kamil G'nin, polise teslim edildiği belirtildi.
Kamil G. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Huzurevleri Mahallesi'nde, 15 Ekim'de, bir kahvehanede silahlı saldırıya uğrayan iş yeri sahibi Bahadır Serindağ ile Sabri Özgenç hayatını kaybetmiş, şüpheli emekli polis memuru Kamil G. gözaltına alınmıştı.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.