© Haber Hanesi 2014 - 2025

Adana’da otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

Otomobil sürücüsünün tutuklandığı kazada hayatını kaybeden garsonun mesai arkadaşları, çalıştıkları restoranın bir bölümünü onun fotoğrafları ve karanfillerle donattı

ADANA (AA) Adana'da, mesai bitiminde evine dönmek için motosikletiyle yola çıkan garson, otomobille çarpıştığı kazada hayatını kaybetti.

Merkez Yüreğir ilçesindeki bir restoranda garson olarak çalışan Mehmet Adanır (31), gece mesaisini tamamlayıp evine gitmek için motosikletiyle yola çıktı.

Adanır, Hacı Sabancı Bulvarı'nda seyir halindeyken Ö.A. yönetimindeki 01 NM 163 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada ağır yaralanan Adanır, tedaviye alındığı özel hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Gözaltına alınan ve alkollü olduğu belirlenen otomobil sürücüsü Ö.A. ise sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Motosiklet sürücüsünün akrabası Mehmet Fikri Aykal, gazetecilere, "Yeğenimizin akşam iş yerinden çıkıp eve geleceği sırada kazada ağır yaralandığı haberini aldık. Daha sonra da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Otomobilin sürücüsü de alkollüymüş. Kazadan sonra sürücüye ev hapsi verilmişti, yeğenimin vefatından sonra sürücü tutuklandı." dedi.

Restoranda görev yaptığı alan hizmete kapatıldı

Adanır'ın çalıştığı restoranda, mesai arkadaşları hayatını kaybeden garsonun görev yaptığı alanı hizmete kapatıp fotoğraf ve karanfillerle donattı.

Restoran sahibi Uğur Aydın, yaşamını yitiren Adanır'ın çevresinde sevilen örnek biri olduğunu belirterek, "Yaklaşık 4 yıldır bizimle beraber çalışıyordu. Kendisiyle ağabey kardeş gibiydik. Şimdi onu kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Burada onun yokluğu nedeniyle hiç kimsenin yüzü gülmüyor. Bulunduğum yer, kaybettiğimiz arkadaşımızın hizmet ettiği alandı. Bu alana onun ismini vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Adanır'ın kazadan önce çalıştığı restoranda müşterilerine hizmet etmesi ve kazadan 3 dakika önce kaskını takarak motosikletine binip iş yerinden ayrılması güvenlik kameralarına yansıdı.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

TÜM HABERLER