Adana’da internet kablosu çalan iki zanlıdan biri tutuklandı
GÜNDEMGüvenlik kamerasına da yansıyan olayın diğer zanlısı aranıyor
ADANA (AA) Adana'da bir sokakta internet kablosunu çalıp kaçmaları güvenlik kamerasına yansıyan iki şüpheliden biri tutuklandı.
Merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi'ndeki bir sokakta iki kişinin direklerdeki internet kablolarını kesip çaldığını fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi.
Bölgeye yönlendirilen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, cep telefonu ve güvenlik kameralarınca kaydedilen olaya ilişkin görüntülerden yola çıkarak iki şüpheliden birinin kimliğini belirledi.
Ekipler, hırsızlık başta olmak üzere çeşitli olaylardan emniyette çok sayıda suç kaydı bulunan zanlı Esat Y'yi (37) Başak Mahallesi'ndeki evine yaptığı baskınla yakaladı.
Çalınan yaklaşık 140 metrelik internet kablosu da olay yerinin yakınındaki bir sokakta bulundu.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Esat Y, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Polis, diğer zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre, iki kişi çaldıkları kablolarla bölgeden uzaklaşmaya çalışıyor. Bu sırada bir vatandaş, iki zanlıya tepki gösteriyor. Bunun üzerine iki zanlı çaldıkları kablolarla olay yerinden kaçıyor. Daha sonra motosikletli bir vatandaş Esat Y'ye çarparak şüpheliyi yakalamaya çalışıyor. Bu sırada hem vatandaş hem de zanlı yere düşüyor. Esat Y'nin yerden kalkıp kaçmayı sürdürmesi üzerine motosiklet sürücüsü ile bir otomobil sürücüsü, zanlının peşine düşüyor.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.