Adana’da ”Engelsiz Yaşam ve Gelişim Merkezi” kurulacak
GÜNDEM
ADANA (AA) Yüreğir ilçesinde engellilerin sosyal hayata katılması amacıyla "Engelsiz Yaşam ve Gelişim Merkezi" kurulacağı bildirildi.
Yüreğir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yüreğir Belediyesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Çukurova Kalkınma Ajansı iş birliğinde Mehmet Akif Ersoy Kültürevi'nde kurulacak merkez için Vali Süleyman Elban başkanlığında toplantı düzenlendi.
Mesleki eğitim, hobi ve sosyal aktivite çalışmalarına katılmak isteyen engelli bireyler ve ailelerine hizmet sunacak olan merkezde, mesleki eğitim atölyeleri, müzik ve sanat eğitim derslikleriyle öfke odası ve sosyal alan ünitesinin yer alacağı belirtildi.
Merkezde, arızalanan engelli araçların tamir ve bakımlarının da ücretsiz yapılacağı kaydedildi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.