© Haber Hanesi 2014 - 2025

AYANCIKLILAR REFERANDUM KONFERASINA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

AYANCIKLILAR REFERANDUM KONFERASINA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

CHP Ayancık İlçe Başkanlığı “Anayasa Değişikliği ve Referandum Süreci” konulu konferans düzenledi. CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve Konya Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt’un katıldığı konferans yoğun bir ilgi gördü. Konferansın düzenlendiği Atatürk Kültür Merkezi salonu doldu taştı. Ayancıklı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konferansın açılış konuşmasını yapan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Ayancıklı hemşerilerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Karadeniz konuşmasında “Bu referandum bir parti meselesi değil. Ülke meselesi. Partilere oy vermeyeceğiz. Geleceğimize, çocuklarımızın geleceğine oy vereceğiz. Partiler üstü bir süreç ile karşı karşıyayız. Burada olan tüm vatandaşlarımız hangi partiden hangi siyasal düşünceden olursa olsun ülke için, vatan için, çocuklarımızın geleceği için buradalar. Bu ilgi bizim ne kadar doğru olduğumuzu gösteriyor. Teşekkür ediyorum” dedi. Ayancıklı vatandaşlar tarafından çok sevilen ve büyük ilgi gören konferansın konuğu CHP Konya Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt’un konuşması sık sık alkışlandı. Sinop’un Türkiye’nin en güzel illerinden biri olduğunu dile getiren Bozkurt, güzel vatan topraklarının kolay kazanılmadığını ifade etti. Türkiye Cumhuriyeti’nin çok zor şartlarda kurulduğunu ve önceliğin Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türkiye Cumhuriyeti ülkesini korumak ve kollamak olduğu vurguladı. Bozkurt, Değiştirilmek istenen anayasa maddelerine de değinerek “Anayasa değişikliği getiren maddelerde tuzaklar kurulmuş. Tezgah kurulmuş. Türkiye’de federasyonun önü açılıyor. Bu metin bir ihanet belgesidir. Bu metinde ahlak yok. Dürüstlük yok. Bu metin bizi kandırıyor” dedi.?

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER