© Haber Hanesi 2014 - 2025

ATLI: TÜM İMKÂNLARIMIZLA ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ!

ATLI: TÜM İMKÂNLARIMIZLA ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ!

ATLI: TÜM İMKÂNLARIMIZLA ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ!  İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Faruk Atlı, 24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Köy Garajı esnaflarını ziyaret ederek esnafların dertlerini dinledi ve çözüm önerilerini konuştu. Atlı, İYİ Parti’nin iktidara gelmesiyle esnafların sorunlarının çözümü için tüm imkânları seferber edeceklerini söyledi.  Atlı, Köy Garajı ve meyve-sebze hali gezisinde hem esnafların bayramını kutladı hem de seçimlerde destek istedi. Esnafın İYİ Parti’ye destek vermesiyle İYİ Parti ile beraber esnafın da iktidara geleceğini ve en üst düzeyde temsil hakkına kavuşacaklarını aktaran Atlı, “Esnaflarımız, toplumun bel kemiğidir. Üreten ile tüketen arasında köprü konumundadır. Tüm meslek guruplarında olduğu gibi esnafların da ciddi problemleri var. Çünkü en küçük problemde bile hep esnaflarımız arada kalıyor. En ufak bir ekonomik krizden, kur dalgalarından, karaborsacıların pazara müdahalelerinden en çok esnafımız zarar görüyor. Biz, iyi insanların iktidara gelmesiyle küçük-büyük bütün esnaflarımızı, teşvik ve destek kapsamına alacağız. Esnaflarımız için elimizdeki bütün esnaflarımızı seferber edeceğiz” dedi.  OHAL, ESNAFI SIKINTIYA SOKTU!  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Olağanüstü Hal’de ısrarcı olmasının en büyük sıkıntısını esnafın yaşadığını kaydeden İYİ Parti Milletvekili Adayı Faruk Atlı, şöyle konuştu: “Sayın Cumhurbaşkanı İYİ Parti’den korktuğu için seçime OHAL’de girmek istiyor. OHAL’i kendi iktidarı için bir fırsat olarak kullanmak istiyor. Ancak OHAL’in bu ülkeye, bu esnafa, bu iş dünyasına verdiği zararı bilmiyor. Çünkü halktan uzak, halkın ne çektiğini bilmiyor. OHAL demek güvensiz bir ortam demektir. OHAL demek yerli ve yabancı yatırımcının kaçması, yatırımların ertelenmesi demek. OHAL demek, küçük esnafın sonu demek. Çünkü bazı sektörler, diğer sektörleri besler. Mesela inşaat sektörü kendiyle bağlantılı onlarca sektörü ayakta tutan lokomotif bir sektör. İnşaat sektörü durunca onlarca sektör duruyor. Bu sadece yatırımcı için değil aynı zamanda taşınır ve taşınmaz mal alımında da vatandaşların yatırımlarını erteleyen OHAL’dir. Bugün siftah bile yapmadan işyerini kapatan esnafımız var. Bu insanlara yazık değil mi? Esnaflık yaparak geçimini sağlayan milyonlarca insan, bir kişinin koltuk ve iktidar hırsına kurban edilmemeli!”  ESNAF TEŞVİKE DOYACAK!  Kahramanmaraş’taki esnafın yaşadığı problemleri çok yakından bildiklerini aktaran Milletvekili Adayı Faruk Atlı, İYİ Parti iktidarında esnafın teşvik ve desteklere doyacağını söyledi. Ekonomi programlarında sadece kredi bazlı teşvik bulunmadığını vurgulayan Atlı, “Bunun yanında Kahramanmaraş’ın marka ürünlerinin uluslararası markalarla yarışacak düzeye gelmesi, Pazar ağının genişletilmesi, yeni pazarlar oluşturulması ve esnaflar arasında adil rekabetin sağlanması için gövdemizi taşın altına koyacağız. Biz en küçük esnafımızı dahi yaşatacağız. Büyük alışveriş merkezleri karşısında kaybolmasına izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.  

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER