ANDIRIN’A "ZENGİN" ADAY
GÜNDEMAk Parti Andırın İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının ardından Aday Adaylığı başvurusunu Parti teşkilatına yapan Gazeteci İskender Zengin, burada yaptığı konuşmada “Ayrımız gayrımız yoktur” dedi.
Andırın’da uzun yıllar Ak Parti Teşkilatında görev alan Kurucu Üyesi Gazeteci İskender Zengin, Andırın Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
Ak Parti Andırın İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının ardından Aday Adaylığı başvurusunu Parti teşkilatına yapan Zengin, burada yaptığı konuşmada “Ayrımız gayrımız yoktur” dedi.
Ak Parti’nin kuruluşuyla birlikte İlçe Teşkilatında aktif görevlerde bulunduğunu söyleyen Zengin: “Diğer arkadaşlarımız gibi bir yola çıktık. Bizim için dava birinci plandadır. 16-17 yıldır bu görevimizi sürdürüyoruz. Bende yönetimden istifamı verdim. Neden? İlçemiz için daha iyi bir şeyler yapabilir miyiz? Çünkü ülkemizin üzerindeki oyunları, Cumhurbaşkanımızın çektiği sıkıntıları, tüm millet olarak yaşıyoruz ve yedi düvele karşı bir savaş veriliyor aslında. Bizlerde birer savaşçı olarak, bu partinin neferi olarak davamızın peşinde sürekli koşa geldik. Taki, bu günlere kadar” dedi.
BU BİR DAVA MESELESİ
Daha iyi hizmet edebilmek adına aday adayı olduğuna işaret eden Gazeteci İskender Zengin: “Rabbim herkes için hayırlısını versin diyorum. Yine bizim davamız tabi, burada bir hizmet yarışı olduğudur, Güzel İlçemiz Andırın için. Mevcut Belediye Başkanımız sağ olsun, iyi yaptı, kötü yaptı diye Eleştiri olabilir, olmayabilir. Bunu vatandaşımız halkımız değerlendiriyor. Başkanımızda davamız için uğraştı, didindi. Her ne olursa olsun sonuçta dava önemli burada. Bizde bu yola çıkarken, Partimizin kuruluşundan yani, 2002’de bu hevesle bu istekle dava peşinde koşarak bu günlere geldik. Yine bu seçimlerde birbirinden değerli belediye başkan aday adayı arkadaşlarımız var. Hepimizin gayesi amacı, bu ülkeye bu davaya, hizmet etmek. Burada sen ben kavgası yok aslında. Biz hepimiz birlikte, beraberlik içerisinde Andırın’ımız için yerel seçimlerde aday adayı oluyoruz. Gayemiz Andırın içindir ve bu böyle olmalıdır düşüncesindeyim. Nasıl Cumhurbaşkanımız daha güçlü, daha ileri bir Türkiye için uğraş veriyorsa, bizimde gayemiz memleketimiz içindir. Andırın içindir. Milletimizle gönül bağlarımızı daha da güçlendirmektir.
Bu vesileyle ilçemize hizmet için bu yola koyulan tüm aday adayı arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. Gayemiz dava içindir sadece bunun için olduğuna inanıyorum. Ben de bu niyetle yola çıktım, inşallah herkes için hayırlı olur bende bir kardeşiniz olarak bu duygu ve düşüncelerle Ak Parti’den aday adayı oldum” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı
Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.
Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.
Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"
Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.
Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı
Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.