© Haber Hanesi 2014 - 2025

ALİYA, AHU VE TEVHİT SOKAKTA DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ALİYA, AHU VE TEVHİT SOKAKTA DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Özalper Mahallesi sınırlarında bulunan Aliya, Ahu ve Tevhit Sokakta değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapıyor.   3 sokakta da çevre düzenleme çalışmalarının büyük bölümünü tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, ince işleride yapıp 3 sokağıda sıcak asfalt ile asfaltlayacak.   340 metre uzunluğunda Aliya Sokakta, 2 metre kaldırım, 1.2 metre bisiklet yolu yapan Büyükşehir Belediyesi 68 ağaç dikip, 34 aydınlatma direği monte etti. 470 metre uzunluğundaki Ahu Sokak’ta 3 metre genişliğinde kaldırım, 2 metre genişliğinde de cep otoparklar yapıldı. 300 metre uzunluğundaki Tevhit Sokakta 3.5 metre genişliğinde kaldırımlar, 1.2 metre genişliğinde çift taraflı bisiklet yolları ile aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları yapıldı.   Aliya Sokak’ın yol genişliği 8 metre, Ahu Sokak’ın genişliği 10.5 metre, Tevhit Sokağın genişliği ise 12 metre olarak yapıldı. Eski SSK Hastanesinin bulunduğu bölgenin önemli derecede trafik yükünü çeken sokaklarda oluşan otopark sorunu da Aliya ve Ahu sokağın birleştiği noktalara yapılan araç otopark alanları ile ortadan kaldırıldı.   Yapılan çevre düzenleme çalışmalarını değerlendiren bölge halkı 3 sokağında trafiğinin yoğun olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz Özalper Mahallesinin ençok araç geçen sokaklarını güzel bir görünüme kavuşturdu. Özellikle otopark sorunu büyük oranda çözüldü. 3 Sokakta her şey düzene girdi. Şuan yolun asfaltlanmasını bekliyoruz. Birkaç küçük eksikte giderildiği sorun çözülmüş olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.

İlginizi Çekebilir

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

TÜM HABERLER