AK PARTİ NURHAK İLÇE BAŞKANINDAN TEPKİLİ PAYLAŞIM
GÜNDEMAk parti Nurhak ilçe başkanı Mehmet İnan Sosyal medya hesabından tepki içerikli paylaşım yaptı.
Ak Parti Nurhak İlçe Başkanı Mehmet İnan’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi. İnan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi ;
“Böyle bir rezillik olamaz ya yeter büyükşehir belediyesi başkanımız ve daire başkanları , Nurhak İçin yapılan bu ayrımcılığa artık bir dur diyin dur biz diğer ilçeler İle eşit olmak istiyoruz. Odun göndermişsiniz görevliniz yok, torbası yok, kim neye göre dağıtacak bunları kim !!! Bir tane daire başkanınız burayı dikkate alıp da adam gibi işini yapmıyor ya. İl Başkanlığı bizi dikkate alıp dinlemiyor bu nedir yahu isterse görevden alın ama İLGİLENMİYORSUNUZ BUNU BİLİN ...
Kullarda gölet dedik ilgilenen yok
Yol dedik ilgilenen yok
Tatlarda yol dedik yapılmıyor
Vatandaşın hiç isteği kabul edilmiyor”
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.