© Haber Hanesi 2014 - 2025

AFŞİN BELEDİYESİ PERSONEL BULUŞMASI

AFŞİN BELEDİYESİ PERSONEL BULUŞMASI

Afşin Belediyesi 2018 yılının yaz aylarının gelmesi ile birlikte Belediye Personel ile bir araya gelerek motivasyon buluşması gerçekleştirdi. Afşin Belediyesi Rabia Parkında gerçekleştirilen programda tüm belediye çalışanları ile Belediye meclis üyeleri hep birlikte katıldı. Selamlama konuşmaları yapan ve çalışmalarda gösterilen öneme değinen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven şunları söyledi:” Öncelikle bizler ile birlikte hep birlikte gayret edip Afşin’imize kazandırdığımız Rabia parkımıza geldiğiniz için şükranlarımı sunuyorum.  Hep birlikte yeni çalışma sezonunu hep birlikte başlattık. 4 yıldır dur durak bilmeden, gece gündüz demeden büyük azim ve gayretle çalıştık, çalıştınız. Hepinizin ellerine sağlık. Dün sezonunuzun hayırlar getirmesini temenni ederek kurban kesimi yaptık. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Yaptığınız ve yapacak olduğunuz çalışmalar bizler için, memleketimiz için çok önemli. Rabbim kaza, bela vermesin, Görünür, görünmez tüm musibetlerden sizleri esirgesin inşallah. Diliyorum ki kaza bela görmeden bir yeni sezonu daha alnımızın akıyla geçiririz. Özellikle sahada çalışan kardeşlerimiz daha meşakkatli ve mesaileri yoğun. Sahada çalışanlar yapılanları daha çok görüyor. Buluştuğumuz bu Parkımız hepimizin gayretleri ile bu hale geldi. Bizlerde bu alanın anlamlı gururunu yaşıyoruz, bizlere, ailelerimize ve hemşerilerimize hizmet veren bir yer yaşam merkezi haline geldi. Dediğim gibi 2014 ün ilk iki haftasından sonra sizler ile birlikte sahalara indik ve çalışmalarımıza başladık, halen çalışıyoruz ve çalışmaya devam ediyoruz. En büyük kalemimiz yakıt oldu. Malum iş makinalarımız 3 vardiya dur durak bilmeden çalışıyor. Geri kalan büyük oranda çalışmalarımız hepinizin gayretleri ile gerçekleştirildi. En yakın örneği, Afşin’imizde Bizde yapabilirmişiz, bizde yaptık demeye başladı insanlarımız. Bunların hepsi sizin eseriniz, sizin başarılarınızın ürünü. Bunların hepsini sizler ile başardık. Rabbim sizleri esirgesin inşallah. Birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin. Sizleri Allaha emanet ediyor, katılımlarınızdan dolayı tekrar şükranlarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER