© Haber Hanesi 2014 - 2025

AFŞİN BELEDİYESİ ALTUNELMA MAHALLESİ’NDE…

AFŞİN BELEDİYESİ ALTUNELMA MAHALLESİ’NDE…

Afşin Belediyesi, Altunelma mahallesinde asfalt hazırlık çalışmalarına başladı. Afşin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Altunelma Mahalle yollarında filler seriminin ardından sıkıştırma ve asfalt alt hazırlık çalışmalarına başladı. Önümüzdeki günlerde hazırlık çalışmalarının tamamlanmasının ardından, belirlenen noktalarda sıcak asfalt ve parke kaplama çalışmaları yapılarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak. Çalışmaların her mahalleye eşit standartlarda yapılarak tüm mahallelere eşit hizmet yapılacağını belirten Başkan Güven şunları söyledi;” Biliyorsunuz ki merkez mahallelerimizde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Kaski Ekiplerimizin teslim ettiği noktalarda sıcak asfalt veya parke kaplamaları ile yollarımızı yeniliyor ve yenilemeye de teslim aldıkça devam ediyoruz. Bunların yanı sıra mahallelerimizde de çalışmalarımız bir koldan devam ediyor. Ekiplerimiz şu an itibariyle Altunelma mahallesinde asfalt hazırlıklarına başlayarak yollar için kış girmeden tamamlamak adına soluksuz çalışıyor. Tahmin ediyorum ki birkaç gün içerisinde hazırlık çalışmalarımız tamamen tamamlanacak ve akabinde asfalt serim işlemlerine başlayacağız. Temennimiz her mahallemize, her caddemize, tüm sokaklarımıza eşit standartlarda, eşit hizmet ile çalışarak işlerimizi tamamlamak” ifadelerinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

TÜM HABERLER