9. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı 22 Kasım'da Başlıyor!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 9. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, 22 Kasım Cuma günü KAFUM Fuar Alanı'nda kapılarını kitapseverlere açacak. 1 Aralık'a kadar devam edecek bu kültür şöleni, kitap ve edebiyat tutkunları için bir bayram niteliği taşıyor. Türkiye'nin en büyük kitap fuarlarından biri olan organizasyon, 500'ün üzerinde yayınevi, yazar, şair ve fikir insanına ev sahipliği yapacak.
Fuar, paneller, söyleşiler, konferanslar ve imza günleri gibi çeşitli etkinliklerle dolu bir program sunacak. İsmail Kara, Tufan Gündüz, Beyhan Budak, Hayati İnanç, Tarık Tufan ve Yusuf Kaplan gibi önemli isimler de fuarda edebiyatseverlerle buluşacak.
Edebiyatseverler Heyecanla Bekliyor
Kitap fuarına katılacak olan gençler, aileler ve kitapseverler büyük bir heyecanla 22 Kasım'ı bekliyor. Geçmiş yıllarda fuara katılan birçok kişi, bu yıl da etkinliği sabırsızlıkla bekliyor.
Kemal Dertli, "Daha önce düzenlenen kitap fuarlarına ailem ile katıldım. Bu yıl da katılacağız," diyerek etkinliğin önemini vurguladı. YKS öğrencisi Sertaç Akdağ, “Fırat Başkanımızın fuar davetiyesi ve hediyesi ulaştı, mutlaka katılacağım,” dedi.
Katılımcılar İçin Fırsatlar
Fuar, sadece kitaplarla buluşmak değil, aynı zamanda yazarlarla doğrudan etkileşim kurma fırsatı da sunuyor. Fırat Görgel Başkan ve diğer organizatörler, hem fuar davetiyeleri hem de hediyelerle etkinliğe katılanları onurlandıracak.
Edebiyat Tutkunları Bekleniyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, şehrin yanı sıra komşu iller ve Türkiye’nin dört bir yanından edebiyat sevdalıları bu büyük kültürel buluşmaya davet ediliyor. 9. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, bu yıl da kitap dünyası ve edebiyatseverler için unutulmaz bir deneyim sunacak.
Fuarın etkinlik takvimi ve detaylı programına buradan ulaşılabilir.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.