5 Mart’ta Ramazan Sokağı’nda Mehmet Emin Ay ile “Ramazan ve İnsan” Sohbeti
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinliklerinin yeni konuğu Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Mehmet Emin Ay olacak. 5 Mart Perşembe günü Ramazan Sokağı’nda gerçekleştirilecek programda Prof. Dr. Ay, “Ramazan ve İnsan” konusunu ele alacak.
Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinliklerinin yeni konuğu Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Mehmet Emin Ay olacak. 5 Mart Perşembe günü Ramazan Sokağı’nda gerçekleştirilecek programda Prof. Dr. Ay, “Ramazan ve İnsan” konusunu ele alacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Ramazan ayına özel olarak hazırladığı etkinlikler, şehrin kalbinde kurulan Ramazan Sokağı’nda anlamlı bir programla devam edecek. Manevi atmosferi güçlendiren söyleşi ve buluşmalar kapsamında 5 Mart Perşembe akşamı özel bir sohbet programı düzenlenecek. Gerçekleştirilecek programda, akademik çalışmaları ve sohbetleriyle tanınan Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Kahramanmaraşlılarla bir araya gelecek. Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi akademisyenlerinden Mehmet Emin Ay, saat 20.30’da başlayacak programda “Ramazan ve İnsan” konulu özel bir sohbet gerçekleştirecek. Ramazan ayının bireysel ve toplumsal hayata yansımaları, insanın manevi yolculuğu ve orucun hikmeti gibi başlıkların ele alınacağı programda, katılımcılara hem ilmi hem de gönül dünyasına hitap eden bir perspektif sunulacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, maneviyat dolu bu özel programa tüm vatandaşlar davet edildi.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.