© Haber Hanesi 2014 - 2025

5. KİTAP VE KÜLTÜR FUARI 11 EKİM’DE AÇILACAK

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarı 11 Ekim 2018 tarihinde kapılarını kitapseverlere açacak.

Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde 10 gün boyunca devam edecek olan Anadolu’nun en büyük kitap fuarı olan Uluslararası Kahramanmaraş 5. Kitap ve Kültür Fuarı’na yüzlerce yayınevi ve yazar katılacak.

Uluslararası Kahramanmaraş 5. Kitap ve Kültür Fuarı 11-21 Ekim 2018 tarihleri arasında, tüm Kahramanmaraş Halkının yanı sıra civar illerden gelecek okuyuculara da ev sahipliği yapacak.

Kitap fuarı süresince çeşitli söyleşiler, konferanslar, yazarların imza günleri etkinlikleri de gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bu yıl 5.’si gerçekleşecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarı’na herkesi beklediklerini ifade ederek: “Kitap Fuarımıza tüm Kahramanmaraş halkımızın yanı sıra civar illerimizdeki kitapseverlerimizi de davet ediyoruz. Özellikle de ailelerimiz çocuklarını mutlaka kitap fuarımıza getirsinler ve çocuklar kitaplarla buluşsunlar” dedi.

Uluslararası Kahramanmaraş 5. Kitap ve Kültür Fuarı’na 234 yayınevinin yanı sıra toplamda 247 yazar katılacak.

İlginizi Çekebilir

Çimko’dan enerji dönüşümü ve alternatif yakıt kullanımına yönelik adımlar: Alternatif yakıt oranını 5 yılda %63 arttırdı

Çimko, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nda enerji dönüşümü ve karbon yönetimi alanındaki uygulamalarına ve performans göstergelerine yer verdi. Alternatif yakıt tedarikinde biyokütle içeriğine sahip atıklarla birlikte yüksek kalorifik değere sahip atıkları öncelikli olarak tercih eden Çimko’nun, 2025 yılında fabrikalara ait ağırlıklı ortalama alternatif yakıt ısıl ikame oranı yüzde 17,2 seviyesine ulaşırken, bu oran 2020 baz yılına kıyasla yaklaşık yüzde 63 artış gösterdi. 

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

TÜM HABERLER