© Haber Hanesi 2014 - 2025

30 Ağustos Zafer Bayramı, Adliye Binası Yanında Kutlanacak!

Büyükşehir Belediyesi, Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü kapsamında 30 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30’da Adliye Binası yanında geçit töreni ve çeşitli etkinliklerin düzenleneceğini duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünde bir dizi program gerçekleştirileceğini duyurdu. Zafer Bayramı kutlamaları, 30 Ağustos Çarşamba günü saat 09.00’da Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilecek çelenk sunma töreni ile başlayacak. Çelenk sunma töreninin ardından Şeyhadil Mezarlığı’ndaki Şehitlik ziyaret edilerek şehitler kabirleri başında dualarla anılacak. Devamında Valilikte gerçekleştirilecek protokol tebrikinin ardından saat 10.30’da Kahramanmaraş Adliye binası yanında geçit töreni ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER