30 Ağustos Zafer Bayramı, Adliye Binası Yanında Kutlanacak!
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi, Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü kapsamında 30 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30’da Adliye Binası yanında geçit töreni ve çeşitli etkinliklerin düzenleneceğini duyurdu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünde bir dizi program gerçekleştirileceğini duyurdu. Zafer Bayramı kutlamaları, 30 Ağustos Çarşamba günü saat 09.00’da Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilecek çelenk sunma töreni ile başlayacak. Çelenk sunma töreninin ardından Şeyhadil Mezarlığı’ndaki Şehitlik ziyaret edilerek şehitler kabirleri başında dualarla anılacak. Devamında Valilikte gerçekleştirilecek protokol tebrikinin ardından saat 10.30’da Kahramanmaraş Adliye binası yanında geçit töreni ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’ta bıçaklı kavga: İki kuzen genç yaşta hayatını kaybetti
Kahramanmaraş Aksu Mahallesi'nde iki grup arasındaki tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Ağır yaralanan iki kuzen hastanede hayatını kaybetti.
Kahramanmaraş’ta Kanyonda Yaralandı! Ekipler Seferber Oldu
Kahramanmaraş Onikişubat’taki Galgamaç Şelalesi Kanyonu’nda düşerek ayağından yaralanan vatandaş, AFAD, UMKE ve ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.
Kahramanmaraş İstiklalspor Sezona 1 Puanla Başladı
Kahramanmaraş Akedaş İstiklalspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki sezonun ilk maçında Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile 0-0 berabere kaldı. İlk hafta maçı 0-0 sona erdi.
Kahramanmaraş’ta Kan Donduran Olay! 32 Yaşındaki Adam Can Verdi!
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda silahlı saldırıya uğrayan 32 yaşındaki E.A. hayatını kaybetti. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
Kahramanmaraş’ta Orman Yangını! 70 Personel ve 3 Helikopter Seferber Oldu
Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangını kontrol altına almak için ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor. Yangına 70 personel ve çok sayıda araçla müdahale ediliyor.
Kahramanmaraş’ta anlamlı organizasyon: Burhan’ın hayali gerçek oldu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, bir özel gereksinimli vatandaşın hayalini daha gerçeğe dönüştürdü. Asker kıyafeti giyerek vatani görevini yapma hayalini gerçekleştirmek isteyen Burhan Karslı’nın talebi, Başkan Görgel tarafından verilen talimatla gerçeğe dönüştürüldü.