© Haber Hanesi 2014 - 2025

“30 AĞUSTOS ULUSLARI CESARETLENDİREN BİR ZAFERDİR”

“30 AĞUSTOS ULUSLARI CESARETLENDİREN BİR ZAFERDİR”

  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle bir kutlama mesaj yayınladı. Başkan Erkoç mesajında şunları kaydetti: “Tarihi unutulmaz destanlarla dolu Büyük Türk Milleti’nin en önemli zaferlerinden biri olan 30 Ağustos, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, Milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren ve kurtuluş mücadelesi veren diğer ulusları da cesaretlendiren bir zaferdir. Bizlere düşen, atalarımızın bütün imkânsızlıklara, bütün yokluklara rağmen kazandığı bağımsızlığımızı ve türlü zorlukları aşarak kurduğu Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhu içinde daha da yüceltmek, daha da güçlendirmek olmalıdır. Ülkemizin birliği, huzuru, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği uğrunda son dönemde verdiğimiz şehitlerimiz ise yüreğimizi yakmaktadır. Lakin Arif Nihat Asya’nın  “Şehitler tepesi boş değil, Toprağını kahramanlar bekliyor!” dizelerindeki gibi şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklar her daim kahramanlarıyla ayakta durmaya devam edecek, Türkiye bütün oynanan oyunlara rağmen ilerlemesini sürdürecek, dünyanın en önemli ülkelerinden biri olmaya devam edecektir. Bizde her karışı şehit kanlarıyla sulanmış memleketimize hizmet ederken, şehitlerimizin aziz hatırasına daima sadık kalacağız. Bu düşüncelerle, Yüce Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere kanları ile bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”  

İlginizi Çekebilir

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

TÜM HABERLER