2023 Hedeflerine Emin Adımlarla Yürüyoruz
GÜNDEMKahramanmaraş’ta düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitim programı dolayısıyla şehre gelen AK Parti heyetini ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Partimizin çok değerli yöneticilerini şehrimizde ağırladık, teşkilatımızla ilgili eğitim programına katıldık. Bu tip organizasyonların teşkilatımıza çok büyük katkısı olduğunu ifade etmek istiyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti’nin Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş’ta düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitim programına katılan heyeti ağırladı. Geçmiş dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ile Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nin ziyaret edildiği program, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin’in de katıldığı taziye ziyaretiyle devam etti. Merhum Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç’ın ailesine gerçekleştirilen ziyaretin ardından, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ne hareket edildi. TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Cihat Sezal ve Ahmet Özdemir, İl Başkanı Fırat Görgel, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partilinin yer aldığı programda konuşmacılar tarafından sunumlar gerçekleştirildi.
Türkiye’yi İleriye Taşımaya Devam Edeceğiz
Eğitim programı sonrası açıklamada bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin, “Ar-Ge Başkanlığı’mızın tüm Türkiye için planladığı eğitim programımızda Kahramanmaraş’tayız. Teşkilat mensuplarımızla beraber bu eğitimlerle ülkemizin, partimizin, teşkilatımızın daha da güçlenmesi için elimizden gelen çabayı ve gayreti gösteriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gecesini gündüzüne katarak yapmış olduğu çalışmaların neticesinde Türkiye’yi daha ileriye taşıyoruz. Gücümüze güç katarak 2023 hedeflerimize durmadan, yorulmadan, aşkla, şevkle yürüyoruz” diye konuştu.
Çok Güzel Bir Program Oldu
Taner Yıldız ise açıklamasında, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza ve milletvekili bir kez daha teşekkür ediyorum. Çok güzel bir program hazırlanmış. Bizler de bugün 20 yılın temel bir özetini yapmaya gayret ettik. Ben Türkiye’nin istikbalini ve istiklalini AK Parti’nin geleceği ile doğru orantılı görüyorum. İnşallah biz bütün değerlerimizle beraber bunları gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.
Ağırlamaktan Mutluluk Duyduk
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise programa ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Dün ve bugün Genel Merkez’imizin, teşkilatımızla ilgili eğitim programına katıldık. Çok değerli konuşmacılar, partimizin çok değerli yöneticileri sağ olsunlar geldiler. Burada kendilerini ağırlamaktan, teşkilatımızla beraber olmaktan mutluluk duyduk. Bu birlik ve beraberliğin, bu tip organizasyonların teşkilatımıza çok büyük katkısı olduğunu ifade etmek istiyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden emin adımlarla yürüyoruz” dedi.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.