© Haber Hanesi 2014 - 2025

2017 YILI İÇERİSİNDE 2 MİLYON 220 BİN ÇİÇEK DİKİLDİ

2017 YILI İÇERİSİNDE 2 MİLYON 220 BİN ÇİÇEK DİKİLDİ

Güz dönemi çalışmaları ile Malatya’yı rengârenk bir görünüme kavuşturan Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Malatya genelinde yapmış olduğu çalışmalarla halkın büyük beğenisini kazanan Park Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, 2017 yılı içerisinde yapmış olduğu yeşillendirme, çiçek ve fidan dikimi çalışmalarıyla göz dolduruyor. Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri 2017 yılı içerisinde özellikle Çevreyolu üzerinde bulunan kavşak ve orta refüjler başta olmak üzere Tecde ve Şehir Mezarlığı yolu ile Yusuf Özal Caddesinde çiçeklendirme ve ağaç dikim çalışmaları gerçekleştirdi. Ayrıca, vatandaşların yoğun olarak kullandığı İnönü Caddesi, Yaşam ve Spor Merkezi çevresi, Nikâh Sarayı çevresi, saat kuleleri ve çevrelerinde peyzaj düzenleme, yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları gerçekleştirdi. Malatya genelinde yapılan çalışmalar kapsamında 10 bin 460 adet yapraklı ağaç, 5 bin 300 adet ibreli ağaç, 145 bin adet bodur ve çalı türü bitki, 2 milyon 220 bin mevsimlik çiçek ile 770 bin lale ve nergis soğanı dikimi yapıldı. Malatya genelinde yaz kış yapmış olduğu çalışmalarla halkın büyük beğenisini kazanan Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Malatya’nın görsel güzelliğini artırmak için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.    

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER