16 yaşındaki genç kız elinde deodorant şişesiyle yatak odasında ölü bulundu
GÜNDEMDünya, 16 yaşındaki lise öğrencisinin gizemli ölümünü konuşuyor. Yatak odasında elinde deodorant şişesiyle ölü olarak bulunan genç kızın, anksiyete ile mücadele ettiği ve spreyi soluduktan sonra geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenilirken, okul müdür yardımcısı olan annesi kızının böyle bir alışkanlığı olduğunu bilmediğini söyledi.
Anksiyete ile mücadele eden 16 yaşındaki lise öğrencisi Brooke Ryan, deodorant soluduktan sonra geçirdiği kalp krizi sonrasında odasında ölü bulundu. Genç kızın cesedi, okul müdür yardımcısı olan annesi tarafından bulundu. Parlak bir öğrenci ve atlet olan Brooke, yerde yüz üstü yatar halde ve elinde deodorant şişesiyle bulundu.
"KIZIMIN BÖYLE BİR ALIŞKANLIĞI OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"
Brooke'un uçucu maddeleri soluduğu ortaya çıktı. Brooke'un annesi, kızının böyle bir alışkanlığı olduğunu bilmediğini ve diğer ebeveynleri bu konuda uyarmak istediğini açıkladı. Uçucu madde kullanımının belirgin özellikleri, aniden gelen şiddetli baş ağrısı ve havlularda beyaz lekeler ortaya çıkmasıdır.
11. SINIFA YENİ BAŞLAMIŞTI
Özellikle koronavirüs pandemisinde tıpkı diğer birçok ergen gibi anksiyeteden muzdarip olan Brooke, 11'inci sınıfa henüz yeni başlamıştı.
VÜCUDUNDA MORLUKLAR VARDI
Adli tabibin raporu henüz tamamlanmamış olsa da, Brooke'un annesi kızının aerosol soluyup ani şoka girerek öldüğüne inanıyor. Genç kızın vücudunda morluklar olması, koklama sonrasında kalp krizi geçirmiş olabileceğini düşündürüyor.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.