© Haber Hanesi 2014 - 2025

“16 Nisan’da çok güçlü şekilde ‘Evet’leri alıp Türkiye’yi şaha kaldıracağız”

“16 Nisan’da çok güçlü şekilde ‘Evet’leri alıp Türkiye’yi şaha kaldıracağız”

Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Ecertaş yaptığı konuşmada, halk oylaması öncesi teşkilat üyelerinden üniversiteli gençlere odaklanarak "Evet"in anlatılması için çaba sarf etmelerini istedi. Gençleri kazanmaya çalışacaklarını ifade eden Ecertaş, "Hangi görüşten olursa olsun genç gençtir. Bugün böyle düşünür, yarın başka türlü. Bugün bir yere sempatisi vardır, yarın başka bir yere duyar. Bizim başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin yerli ve ulusal bütün organlarının reisidir. Yapmamız gereken Erdoğan'ın felsefesini gençlere anlatmaktır." dedi. Ecertaş, 18 yaşını dolduran herkese Başbakan Binali Yıldırım tarafından yazılmış mektup dağıtacaklarını aktararak "İnşallah 16 Nisan'da çok güçlü şekilde 'Evet'leri alıp Türkiye'yi şaha kaldıracağız." diye konuştu. Ülkede geçmiş yıllarda çok büyük insan hakkı ihlalleri olduğunu ifade eden Ecertaş, şunları kaydetti: "Bu ülkede 18-25 yaşındakileri adam yerine koymayan bir sistem vardı. Mesele aday olup olmamak değil mesele adam yerine konulup konulmamaktı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan göreve geldiği günden beri 'Hareketimizin göz bebeği gençlerdir' demiştir. 30 yaşından önce kimse aday olamıyordu. Çok şükür önce seçilme yaşı 30'dan 25'e indi, şimdi ise 18'e iniyor. Bunları üniversitede büyük ve küçük herkese anlatmamız lazım. Artık adam yerine konuluyor ve Meclis'te temsil ediliyoruz. Bunları anlatmamız lazım."

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER