”14. Mavi Bayrak Yerel Sorumlular Eğitim Semineri” Antalya’da başladı
GÜNDEMSeminer sonunda katılımcılara ”Yerel Mavi Bayrak Sorumlusu Eğitim Sertifikası” verilecek
ANTALYA (AA) Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından 14'üncüsü Manavgat ilçesinde düzenlenen "Mavi Bayrak Yerel Sorumlular Eğitim Semineri" başladı.
İlçedeki bir otelde gerçekleştirilen eğitim seminerine 120 kişi katıldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu, üniversite ve turizm derneklerinin konuyla ilgili birimlerinin 3 gün boyunca eğitim vereceği seminer sonunda katılımcılara "Yerel Mavi Bayrak Sorumlusu Eğitim Sertifikası" verilecek.
Eğitim toplantısının açılış törenine katılan TÜRÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Ateş, AA muhabirine, her yıl düzenlenen ve çok önemsedikleri seminerlerde bugüne kadar
bin 532 belediye personeline eğitim verdiklerini kaydetti.
Vakfın ülke kıyılarının korunması ve gelecek nesillere en iyi şekilde bırakması için çalışmalar yürüttüğünü belirten Ateş, şunları söyledi:
"Bu kapsamda hem çevrenin korunması hem de sürdürülebilir turizm çalışmalarına destek oluyoruz. Kuşkusuz bu amaçlara ulaşmanın temeli eğitimden geçer. Biz de her yıl yerel yönetimler, yerel dernekler, turizm birlikleri, işletmeciler gibi kıyı turizminin tüm bileşenlerine eğitimler veriyoruz. Bu eğitimler sayesinde ödüllü plaj, marina, yat ve turizm teknelerinde standardın diğer ülkelerden daha yüksek olmasına özen gösteriyoruz." diye konuştu.
"Mavi Bayrak Yerel Sorumlular Eğitim Semineri", 25 Kasım'da sona erecek.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.