125.Yıl Özel Eğitim Meslek Okulu’ndan Bir İlk
GÜNDEM125.Yıl Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmenleri ve özel gereksinimli öğrencileri, Erasmus+ KA229 kapsamında planladıkları ''Spor Yaparak Şiddet ve Ayrımcılığı Hayatınızdan Çıkarın" isimli projeleri ile alanlarında Kahramanmaraş'ta bir ilki gerçekleştirerek Portekiz'de faaliyetlere katıldı.
Erasmus+ KA229 kapsamında Portekiz, Almanya, İtalya ve Romanya ile ortak oldukları ''Spor Yaparak Şiddet ve Ayrımcılığı Hayatınızdan Çıkarın" isimli projeleri kabul edilen 125.Yıl Özel Eğitim Meslek Okulu, Ulusal Ajans’tan hibe almaya hak kazanmıştı.
Bu kapsamda ilk hareketlilik gerçekleşti ve 125.Yıl Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmenleri ve özel gereksinimli öğrencileri, öğretmen toplantısı için Portekiz'e hareket etti. Öğrenci ve öğretmen hareketliliği amacıyla Almanya'da da bulunan 125.Yıl Özel Eğitim Meslek Okulu 3 öğretmeni ve 6 özel gereksinimli öğrencisi, ülkeyi ve şehri gururla temsil etti.
Diğer yandan Kahramanmaraş'ta ilk defa hafif düzey zihinsel engelli öğrenciler, proje kapsamında yurtdışına çıkarak, bir ilki gerçekleştirdi.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.