12 Şubat Birliğimizin Ve Beraberliğimizin Teminatıdır
GÜNDEMMüdürler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammed Kara, 12 Şubat Kurtuluş Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Kara, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, “Bu birlik ve beraberlikle atalarımız 12 Şubat’ta düşmana geçit vermemiştir” dedi.
Kahramanmaraş’ın en aktif aile derneği olan Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Muhammed Kara, 12 Şubat Kurtuluş Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Kara, bu birlik ve beraberliğin tarihte 12 Şubat zaferiyle sonuçlandığını hatırlattı.
Kara, mesajında şunları söyledi: “12 Şubat Kurtuluş Günü, bu memleketin her bir ferdinin gurur günüdür. Dedelerimiz Kahramanmaraş’ın işgalinde büyük bir mücadele ortaya koyarak düşmanı yenmiştir. Bu zafer şehrin topyekun birlik ve beraberliği ortaya koymasıyla sağlanmıştır. Bugün bizler de derneğimizde aynı ruhla birlik ve beraberlik içerisinde faaliyet yapıyoruz. Gelecek nesillere bu destanları anlatıyor, atalarımızın zaferiyle gurur duyuyoruz. Kahramanmaraş Kurtuluş Savaşı mücadelesiyle adını dünyaya duyurmuştur. Bir avuç inanmış insanın neler yapa bileceğini cihana göstermiştir. Bu gururla başta kurtuluş savaşı şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Kurtuluş Bayramımız kutlu olsun.”
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.