© Haber Hanesi 2014 - 2025

12-13 Ağustos’ta Kahramanmaraş’ta Elektrik Kesintileri: Kesinti Saatleri ve Mahalleler Açıklandı

Kahramanmaraş'ta elektrik sağlayıcısı AKEDAŞ, 12 ve 13 Ağustos 2024 tarihlerinde bazı ilçe ve mahallelerde planlı elektrik kesintileri gerçekleştireceklerini duyurdu.

Kahramanmaraş'ta Kesintiler, işletme ve yatırım çalışmaları nedeniyle yapılacak. İşte kesintilerden etkilenecek bölgeler ve saat dilimleri:

Elektrik sağlayıcıları, kesintilerin süresince yaşanabilecek olası aksaklıklar için vatandaşlardan anlayış beklediklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

Başkan Toptaş Başkonuş’ta 141 Mahalle İçin Yol Haritasını Çizdi

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçenin 141 mahalle muhtarıyla Başkonuş Yaylası’nda bir araya geldi. Muhtarların gününü kutlayan Başkan Toptaş, deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinden altyapı çalışmalarına, kırsal mahallelerin ihtiyaçlarından belediye-muhtar iş birliğine kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulunarak, “Bizim derdimiz makam değil, hizmettir. Önceliğimiz vatandaşımızın memnuniyeti, mahallelerimizin huzuru ve Onikişubat’ımızın geleceğidir” dedi.

Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç'tan Sevindiren Haber: Hastaneden Çıktı!

Afşin'de geçirdiği trafik kazası sonrası Bilkent Şehir Hastanesi'nde omurga ameliyatı olan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç taburcu edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Asfalt Mesaisini Yeni Haftada 19 Farklı Noktada Sürdürecek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt seferberliğini yeni haftada da sürdürecek. 19 – 25 Ekim tarihleri arasında şehir merkezinde 19 farklı noktada asfalt serimi yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’in Sultanları, Evinde Antepia’ya Şans Tanımadı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Uzman Posta Kadınlar 2. Ligi 15. Grup’un beşinci haftasında sahasında Antepia Spor Kulübü’nü 3 – 0’lık net bir skorla mağlup ederek grupta üçüncü sıraya yerleşti.

Anadolu’nun En Büyük Kitap Fuarı, Öğrencilerle Şenleniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, şehrin farklı noktalarında öğrenim gören öğrencilerin yoğun katılımıyla devam ediyor. İhtiyaç duydukları eserleri fuarda bulabilen öğrenciler, kitap dolu alanda farklı dünyalarla buluşuyor.

Fulya Öztürk ve Türker Akıncı Anadolu’nun En Büyük Kitap Fuarında Konuşacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda Türkiye’nin en önemli iki gazetecisi “Algılar ve Türkiye Gerçeği” adlı söyleşide Kahramanmaraşlı vatandaşlarla bir araya gelecek. 21 Ekim Çarşamba günü saat 16.00’da başlayacak programa tüm vatandaşlar davet edildi.

TÜM HABERLER