Yataş’ta Online Alışveriş Dönemi Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yataş’ta Online Alışveriş Dönemi Başladı
Abone ol
Türkiye’nin yatak denince ilk akla gelen lider markası Yataş Bedding, artık www.yatasbedding.com.tr adresi üzerinden birkaç tıkla alışveriş imkanı sunuyor. Yataş Bedding online mağazasında yatak, yastık, yorgan, ev tekstili, bebek-çocuk ürünleri olmak üzere yaklaşık 2 bin çeşit ürünü bir arada bulmak mümkün…

Türkiye’nin yenilikçi uyku ürünleri markası Yataş Bedding, yaygın mağaza ağının yanı sıra artık online mağazasıyla da tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor. www.yatasbedding.com.tradresinden ulaşılabilen online mağazada; yataktan yorgana, ev tekstilinden bebek-çocuk ürünlerine 2 bin çeşide yakın ürün bulunuyor. Bu özelliğiyle Yataş’ın en büyük mağazası da olan www.yatasbedding.com.tr, zengin ürün gamıyla tüketicilere aradıkları tüm ürünlere birkaç tıkla ulaşma imkanı sağlıyor.
 

İnternet mağazasıyla, markalı online yatak satışı yapan ilk marka olan Yataş Bedding, tüketicilere yatak alırken tam aradıkları şeyleri sunuyor. Yataş Smart Match uygulaması sayesinde tüketiciler, ihtiyaçlarına uygun doğru yatağı seçip online mağaza üzerinden de satın alabiliyor. Üstelik 120 gün deneme hakkına sahip oluyorlar.
 

Yataş E-ticaret Operasyon Yöneticisi Önder Bakal, “Tüketicinin Yataş’a duyduğu güven sayesinde online mağazamız açıldığı günden bu yana Türkiye’nin farklı bölgelerinden siparişler alıyoruz. Online mağazamızda şu ana kadar en çok satılan ürünler yastık, yorgan ve nevresim takımları oldu. Bebek uyku ürünleri ve yeni doğan yatakları da tüketicilerden yoğun talep gören ürünler arasında” dedi.
 

Mağazalardaki tüm kampanyaların geçerli olduğu internet mağazasında, 200 TL üzeri alışverişlerde kargo ücreti alınmıyor. Blog sayfasında uyku dünyasına dair birçok içeriğinde yer aldığı internet mağazasında baza ve başlık ürünlerinin satışına da yakında başlanacak.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arçelik Bir İlke İmza AttıÖnceki Haber

Arçelik Bir İlke İmza Attı

DİLHAN ŞEŞEN “ACITIR YARA” İLE MERHABA DİYOR!..Sonraki Haber

DİLHAN ŞEŞEN “ACITIR YARA” İLE MERHABA D...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar