SIFIR ATIK DULKADİROĞLU GENÇLİK MERKEZİ’NDE ÖĞRENCİLERE ANLATILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SIFIR ATIK DULKADİROĞLU GENÇLİK MERKEZİ’NDE ÖĞRENCİLERE ANLATILDI
Abone ol
İlk olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde uygulanmaya başlayan Sıfır Atık Projesi, Kahramanmaraş’ta da Dulkadiroğlu Belediyesi öncülüğünde sürdürülüyor. Projenin geleceğin teminatı olan çocuklara anlatılması konusunda özel çaba harcayan Dulkadiroğlu Belediyesi, Gençlik Merkezi’nde Sıfır Atık eğitim programı düzenledi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde uygulanan Sıfır Atık Projesi Kahramanmaraş’ta da ses getirmeye devam ediyor. Projeye ilk destek veren belediye olan Dulkadiroğlu Belediyesi, geleceğin teminatı olan çocukların proje hakkında bilgilenmesi adına çeşitli eğitim programları organize ediyor.
Geçtiğimiz yıl okul okul dolaşan Dulkadiroğlu Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri, bu yıl da Gençlik Merkezi’ne öğrencileri taşıyarak eğitimlerini sürdürüyor.
Sıfır Atık konusunda detaylı bilgileri uzman ekiplerle öğrencilere anlatan Dulkadiroğlu Belediyesi, çevre konusunda ortaya koyduğu tüm projeleri Sıfır Atık projesine uygun hale getirdi.
Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları aktardı:
“Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde uygulanmasının ardından Sıfır Atık projesini benimseyerek ilçemize uygun hale getirdik. Çevre konusunda ortaya koyduğumuz projelerimizi Sıfır Atık kriterlerine uygun hale getirdik. Bunların yanı sıra geleceğimizin teminatı çocuklarımızın proje konusunda bilinçlenmesi adına da çalışmalar yaptık. Alanında uzman ekiplerimiz okul okul gezerek sıfır atık projesini öğrencilere anlattı. Bu yıl da gençlik merkezimizde öğrencilerimize Sıfır Atık projesini detaylı bir şekilde anlatıyoruz. Ben projeye destek olan okullarımıza ve öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN GÜVEN'DEN BASIN AÇIKLAMASIÖnceki Haber

BAŞKAN GÜVEN'DEN BASIN AÇIKLAMASI

MANEVİ EVLAT-2 PROJESİNİN AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDISonraki Haber

MANEVİ EVLAT-2 PROJESİNİN AÇILIŞ TOPLANT...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar