KAYGUSUZ - HEDEFİMİZ 60 BİN OY

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAYGUSUZ - HEDEFİMİZ 60 BİN OY
Abone ol
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ejder Kaygusuz yerel seçimlerde 60 bin oy alacaklarını belirtti.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ejder Kaygusuz yaptığı açıklamada Kahramanmaraş’ın ve Dulkadiroğlu’nun artık siyasi anlayışı değiştirmek istediğini kaydederken yerel seçimlerin partilere değil adayların profillerine , deneyimlerine göre sonuçlanacağını belirtti. Kaygusuz sözlerine şöyle devam etti.

 

İNSANLAR ARTIK SİYASİ DEĞİŞİM İSTİYOR

 

“ Yaklaşık onbeş gündür sahada çalışıyoruz bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda gezdiğimiz bütün esnaflarımız ve vatandaşlarımız bizi çok sıcak karşıladı vatandaşlarımızdan olumsuz hiç bir karşılama görmedik. Kısmet olursa hedefimiz 60 bin oy bandı bu şehirde bu oy oranını alacağımızı düşünüyoruz. İnsanlarımızın artık eski siyasi geleneklerini bıraktığını gözlemliyoruz yani şehrimizde topyekün bir değişim söz konusu artık belediye başkanlarını değiştirmek değil de Kahramanmaraş Dulkadiroğlu halkı bir anlayışı değiştirmek niyetinde.

 

İŞİN MUTFAĞINDAN GELİYORUM

 

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kaygusuz yöneticilik ve devlet bilgisi anlamında deneyimli olduğunu belirtirken sözlerine şöyle devam etti ;

 

“ Bizim bir avantajımız var ben 25 yıldır devletin içerisinde çalışıyorum. Beş yıl Milli eğitim bakanlığında öğretmenlik ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundum. On yıl Çevre bakanlığında çalıştım on yılda belediyeci olarak hizmetler yaptım. Belediyede hem yönetici hem de teknik eleman olarak çalıştım. Yani işin mutfağında yetiştik.Çevreci, Yönetici ve belediyeci olmamız bizim artı donanımlarımız olarak hanemize yazılıyor. İnsanlar artık bilinçli siyasi partiye değil de kişiye oy veriyor gittiğimiz her yerde önce özgeçmişimize bakıyorlar.

 

PARTİ AMBLEMİ OLMAMASI BİZE DEZAVANTAJ DEĞİL AVANTAJ SAĞLIYOR

 

“ Parti amblemi olmaması bizim için hiç bir dezavantaj sergilemiyor hatta avantaj sergiliyor. Yaklaşık 226 bin Dulkadiroğlu ilçesi nufüsünun yarısına dolaylı ya da dolaysız ulaştık.Ulaştığımız yerlerde büyük bir teveccüh ile karşılaştık özellikle kırsal mahallerimizde blok oylar alacağımızı düşünüyoruz”  dedi.   

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇANAKKALE ZAFERİ, SANKO OKULLARI’NDA DA KUTLANDIÖnceki Haber

ÇANAKKALE ZAFERİ, SANKO OKULLARI’NDA DA...

GAZİANTEPLİLER YÖRESEL ÜRÜNLERE YOĞUN İLGİ GÖSTERİYORSonraki Haber

GAZİANTEPLİLER YÖRESEL ÜRÜNLERE YOĞUN İL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar