ELBİSTAN’IN GÖZ BEBEĞİ PINARBAŞI HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞİYOR!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ELBİSTAN’IN GÖZ BEBEĞİ PINARBAŞI HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞİYOR!
Abone ol
Elbistan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Pınarbaşı Mesire Alanı’nda çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Vatandaşların Pınarbaşı Mesire Alanı’nda huzurlu bir zaman geçirmesi ve hoşnut ayrılması için Elbistan Belediyesi her türlü hizmeti düşünerek, uyguluyor.

 

Devam eden çalışmalar hakkında Elbistan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İlçemizin en önemli turizm alanına sahip olan ve yaz mevsimi ile birlikte ziyaretçi sayısının en üst seviyeye ulaştığı Pınarbaşı mesire alanında halkımızın daha nezih bir ortamda vakit geçirebilmeleri için her türlü çalışmayı yapıyoruz ve önlemi alıyoruz. Günlük düzenli olarak temizlik ekiplerimiz ile park ve bahçe ekiplerimiz mesire alanındaki eksikleri 24 saat boyunca giderme gayreti içindeler. Vatandaşlarımızın oturduğu kamelyaların temizliği, çocuklarımızın oyun oynadığı oyun park alanlarımızın hijyenik kontrolleri, araçların park edildiği yerler ve mesire alanı içindeki yollar düzenli olarak kontrol edilip eksikleri gideriliyor” denildi.

 

“Çalışmalar aralıksız devam edecek”

 

Açıklamanın devamında ise, “Pınarbaşı Mesire Alanı’nın temizliği ve görsel güzelleştirilmesi aralıksız devam edecek, ilçemizin göz bebeği olan Pınarbaşı’mıza sahip çıkacağız, vatandaşlarımızı mutlu edecek bir Pınarbaşı için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” denildi.

 

Vatandaşlarımızdan da piknik alanında çevreye duyarlı ve belediye ekiplerine yarımcı olmaları istenilirken, mesire alanı içerisinde plastik vb. atıkların çöp kutularına atılmasını, Ceyhan nehrimize ve çevreye atılmaması gerektiği konusunda uyarı da bulunuldu.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇABUKEL - İSTANBUL HALKI DEMOKRASİ DERSİ VERMİŞTİRÖnceki Haber

ÇABUKEL - İSTANBUL HALKI DEMOKRASİ DERSİ...

BAŞKAN “GÜRBÜZ” ,PINARBAŞ’INDA YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİSonraki Haber

BAŞKAN “GÜRBÜZ” ,PINARBAŞ’INDA YAPILAN Ç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar