ELBİSTAN’I MARKA BİR ŞEHİR YAPACAĞIZ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ELBİSTAN’I MARKA BİR ŞEHİR YAPACAĞIZ!
Abone ol
Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz geride bıraktıkları üç ayı değerlendirdi. Kendisinin ve Belediye çalışanlarının gece gündüz demeden Elbistan için çalıştıklarını söyleyen Gürbüz “Elbistan’ı Marka bir şehir yapacağız” dedi.

Elbistan’ın gerek belediyecilik hizmetleri ile gerek var olan değerleri ile farklı bir yerde olduğunu belirten Gürbüz konuşmasına “Dünyada artık ülkeler değil, şehirler rekabet ediyor. Bugün Almanya ile Fransa’nın ya da ABD ile İspanya’nın rekabetini değil,  Berlin ile Barcelona’nın, Paris ile New York’un birbirleriyle rekabet içinde olduğuna şahit oluyoruz. Biliyorsunuz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye’nin 2023 hedeflerinde 10 küresel marka ortaya çıkarma hedefi var.

Bu küresel marka hedefine ek olarak bizler, 2023’te dünya çapında 10 marka şehir oluşturma gayretiyle çalışıyoruz. Bu potansiyel marka şehirler içinde de Elbistan, Enerji yatırımları ile  ülke ekonomisine katkısıyla en avantajlı şehirler arasında ilk sıralara rahatlıkla girecektir. Elbistan, sahip olduğu potansiyeli ile fazlasıyla bunu hak ediyor.” Şeklinde devam etti.

YATIRIMCILARIN YENİ ADRESİ “ELBİSTAN”

Elbistan’ın yatırımlar için ideal bir şehir olduğunu belirten Başkan Gürbüz “Maden, tarım, hayvancılık, konut ve sanayi alanında yatırım için Elbistan’a gelmek isteyen yerli ve yabancı firmalar var. Ülkemizin en büyük dördüncü ovası Elbistan. Burada katma değeri yüksek ürünler üretiliyor. Kayısı, ayçiçeği, lahanasıyla marka bir kent. Ceyhan Nehri ile Dağları ve ovalarıyla tam bir yaşanacak turizm şehri. Yatırım yapmak isteyen, Elbistan’da yer almak isteyen herkes acele etmeli. Yarın çok geç olabilir. Çünkü artık Elbistan keşfedildi. Bu zamana hakikatten bu güzellikleriyle, bu zenginlikleriyle keşfedilememişti. Tanıtımı, reklamı, lansmanı yapılmamıştı. Bundan sonra Elbisan’da iş adamlarımızla, bürokratlarımız ve sivil toplum örgütlerimizle beraber Elbistan’ın önemini, Elbistan’ın taşıdığı değerleri hak ettiği yeri alma noktasında hareket edeceğiz. Elbistan artık odak bir Şehir olacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
STADYUM - HASTANE VE KÖPRÜLÜ KAVŞAK İÇİN VEKİLLERDEN AÇIKLAMA GELDİÖnceki Haber

STADYUM - HASTANE VE KÖPRÜLÜ KAVŞAK İÇİN...

İlçemizin ”Oksijen Kaynağı” UnutulmadıSonraki Haber

İlçemizin ”Oksijen Kaynağı” Unutulmadı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar