EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sürdürülen Keçe Tasarım Kursu’na katılan kursiyerlerin yaptığı Keçe Tasarım ürünleri sergisi açıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Şube Müdürlüğü bünyesinde ev hanımlarına yönelik verilen Keçe Tasarım Kursuna katılan 30 kursiyerin kurs süresince yaptığı 300 ürün sergilenmeye başlandı.

Karaziyaret Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen sergi açılışına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, 1. Hukuk Müşaviri Nazlı Şeyma Kokulu, Kadın Aile Şube Müdürü Ayşe Sofioğlu ile kursiyerler katıldılar.

Sergi açılışının ardından bir açıklama yapan Daire Başkanı Ayşe Taşkıran: “Büyükşehir Belediyesi olarak Karaziyaret Sosyal Tesislerimizde Keçe Tasarım Kursu sergimize katıldık. Burada yaklaşık 10 ay boyunca kursa katılan kardeşlerimizin ürünlerini sergiye çıkardık. Çok güzel ürünler çıkarmışlar. Yaklaşık 30 kursiyerimiz oldu. Bu kursiyerlerimizin el emeği göz nuru ürünlerini sergiledik. Çok güzel iş çıkarmışlar, gerçekten çok beğendik. Bu mevkii de böyle bir sosyal tesis olması ve buraya bu şekilde hitap etmesi bizler için gerçekten çok önemli. Burası bir sosyal tesis olduğu için vatandaşlarımız her zaman ve her konuda gelebilirler. Burada kütüphane, taziye evi, dinlenme salonu, aile danışma merkezi gibi bölümleriyle güzel bir sosyal tesis kurduk Büyükşehir Belediyesi olarak ve şu anda da onun meyvelerini alıyoruz. Kursiyer kardeşlerimiz çok güzel iş çıkarmışlar ve çok güzel ürünler yapmışlar, hepsinin eline emeğine sağlık” diye konuştu.

Kursa katılan kursiyer Menşure Tatar ise kurstan oldukça çok memnun olduklarını ifade ederek: “Biz burayı bir aile gibi gördük. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm arkadaşlardan Allah bin kere razı olsun. Bizlere böyle bir imkan sundular. Sürekli gelip gidiyoruz ve bir aile ortamı gibi görüyoruz. Buradaki arkadaşlar bizlerin her şeyimizle yakından ilgileniyorlar, çok memnunuz Allah onlardan da razı olsun. Bizlere kucak açtılar bir aile ortamı gibi kendimizi evimizde hissediyoruz buradayken, çok Teşekkür ediyoruz herkese” diye konuştu.

Sergi açılışının sonunda kursiyerlere katılım belgeleri takdim edilerek teşekkür edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SİMYA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI DAVRANIŞÖnceki Haber

SİMYA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI DAV...

BAŞKAN OKUMUŞ ‘BÜYÜK BİR OY FARKIYLA CUMHUR İTTİFAKIN DAMGASINI TÜRKOĞLU'NA VURACAĞIZ’Sonraki Haber

BAŞKAN OKUMUŞ ‘BÜYÜK BİR OY FARKIYLA CUM...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar