BATI KÖYLERİ GÜNGÖR'Ü DAVUL ZURNA İLE KARŞILADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BATI KÖYLERİ GÜNGÖR'Ü DAVUL ZURNA İLE KARŞILADI
Abone ol
Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör seçim çalışmaları kapsamında batı mahallerine ( köylerine ) ziyaretlerini sürdürdü.

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör seçim çalışmaları kapsamında batı mahallelerinde   ( köylerinde )  vatandaşlarla buluşma ziyaretlerinde devam etti. Öztürk , Dönüklü,Önsen,Fatmalı, Kale , Karadere mahallerinde bulunan vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör'ü büyük bir çoşkuyla karşıladı. Güngör ziyaretleri hakkında değerlendirmede bulunurken şu ifadelere yer verdi ; 

" Bugün bu bölgemizi ziyaret ettik bölgedeki vatandaşlarımızdan çok sıcak bir karşılama gördük ben kendilerine teşekkür ediyorum. Bu bölgemizle ilgili projelerimizi açıkladığımız gibi buraya bir köprü düşünüyoruz. Bu köprünün bir kaç amacı var yaklaşık yirmi kilometrelik bir yolu birincisi on kilometre kısaltıyor , ikincisi bu köprü burayı bir cazibe merkezi haline getirecek. Şehir Kayseri yolu istikametine doğru genişledi ama şu an da o tarafta yeni geliştirecek alanlar son derece sınırlı kaldı. Şehri bu tarafa kaydırmak istiyoruz burada özellikle yatay mimariyi özendiren mahalle kültürünü yansıtan yeşil alanı bol yeni yerleşim alanı inşaa edeceğiz. Güney çevre yolunu da buradan geçirdiğimizde bu bölge yeni cazibe merkezi haline gelecek. Mahallerimize ufak tefek alt yapı sorunları var onlarıı da aldık. İnşallah onları da bir plan dahilinde iki belediyemiz işbirliğinde bu sorumluluğu üstlendiğimizde birer birer bu sorunları çözeceğiz" dedi. 

Bölge halkının 31 martta Cumhur ittifakına en yüksek desteği vereceğine inandığını belirten Güngör vatandaşlara sıcak karşılama için teşekkür etti. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Öçal’ın Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü MesajıÖnceki Haber

Milletvekili Öçal’ın Çanakkale Zaferi’ni...

BASTIRMACI - BATI MAHALLELERİMİZ DEĞİŞİM İSTİYOR!Sonraki Haber

BASTIRMACI - BATI MAHALLELERİMİZ DEĞİŞİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar