BASTIRMACI ÇANAKKALE ZAFERİ'Nİ KUTLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BASTIRMACI ÇANAKKALE ZAFERİ'Nİ KUTLADI
Abone ol
Millet İttifakı Onikişubat Belediye başkan Adayı Mustafa Bastırmacı Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümü ve 18 Mart şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Millet İttifakı Onikişubat Belediye başkan Adayı Mustafa Bastırmacı Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümü ve 18 Mart şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Bastırmacı Mesajında şu ifadeleri kullandı 

" Tarihi, mücadele ve mukaddes zaferlerle dolu milletimizin kıyamı olan Çanakkale Zaferi'mizin 104. yılı kutlu olsun.

Bir ulus destanı ve tarihi değiştiren bir zafer olan Çanakkale, sadece bir cephe savaşı değildir; Çanakkale yitirilen umutların yeniden doğuşudur, bir milletin topyekün bir var oluş mücadelesidir. Tüm unsurları işgal edilmiş bir yurdun ayağa kalkışıdır; bağımsızlık ve vatan uğruna verilen binlerce şehidin yanında dirilen milyonlarca vatanseverdir. Burada bizim vazifemiz ise bu milyonların bıraktığı mirasa sahip çıkmaktır; "Çanakkale geçilmez!" düsturunu her karışı şehit kanıyla sulanmış yurdumuzun dört bir yanına kazımaktır.

Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun karada ve denizde düşmana karşı verdiği bağımsızlık mücadelesi, sadece taktiksel ve stratejik olarak değil insancıl yönüyle de tüm dünyaya ders olmuştur. Ne yazıktır ki alınan bu derslerin zamanla unutulduğuna şahit oluyoruz. Geçtiğimiz cuma günü Yeni Zelanda'da açıkça Türk ve İslam dünyası hedef alınarak yapılan terör saldırısında da bunun izlerini görüyoruz. Bu hain terör saldırısını da nefretle kınıyor; şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Zalimler İstanbul'u işgal etme rüyası kurarken Çanakkale'den ileri gidemediklerini unutmaktadırlar; fakat bilinsin ki söz konusu mazlumlar olunca bizim Çanakkale'mizin hududu yoktur. Zalimin zulmünün mazlumun üzerine bir cerahat gibi yayıldığı her toprak bizim için Çanakkale'dir. Ecdadımız bize öyle bir zafer bırakmıştır ki o zafere layık olmak bizim boynumuzun borcudur. İşte bu vesileyle başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere cephede yitirdiğimiz binlerce şehidimizi rahmet ve minnetle anıyorum; ruhları şad, mekanları cennet olsun.

En derin kalbi saygılarımla... " dedi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BASTIRMACI - BATI MAHALLELERİMİZ DEĞİŞİM İSTİYOR!Önceki Haber

BASTIRMACI - BATI MAHALLELERİMİZ DEĞİŞİ...

ONLAR KONUŞUR,OSMAN OKUMUŞ YAPARSonraki Haber

ONLAR KONUŞUR,OSMAN OKUMUŞ YAPAR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar