BAŞKAN “GÜRBÜZ” ,PINARBAŞ’INDA YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN “GÜRBÜZ” ,PINARBAŞ’INDA YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Abone ol
Elbistan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park Bahçe Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’nün Pınarbaşı’nda yapmış olduğu çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

Pınarbaşı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmayı yapan müdürler ile fikir-alışverişinde bulunan Başkan Gürbüz, sahil yolu çalışmalarının planladığı şekilde devam ettiğini belirterek; “Pınarbaşı Elbistan’ın göz bebeği. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı gerçekleştirerek vatandaşlarımızın huzur içinde zaman geçirmesini amaçlıyoruz. Pınarbaşı sahil yolu kaynarca mevkiinde yapılan çalışmalar ile sahil şeridi çift taraflı uzatılarak, millet bahçesine bağlantı sağlayıp, yürüyüş yolunu şehre bağlamayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda yol genişletme çalışmalarımız yapılarak,17 metre genişliğinde yol açtık. En kısa sürede bu çalışmaları tamamlayarak, Elbistan’ımıza yakışan hizmetler sunacağız” dedi.

Mesire alanında yapılan çalışmalar hakkında genel inceleme gerçekleştirerek, çalışmaları yerinde teftiş eden Başkan Gürbüz, mesire alanında bulunan vatandaşlarla da yapılan hizmet ve çalışmalar hakkında görüş-alışverişinde bulundu. Pınarbaşı Sultan Abdülhamit Han Parkı mesire alanında Elbistan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park-Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalara aralıksız devam ettiğini belirten Gürbüz, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı motorize ekiplerle halkın huzur ve refah içerisinde zaman geçirmesini amaçladıklarını belirtti.

BAŞKAN GÜRBÜZ:”BU KADİM ŞEHRİ HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞTURACAĞIZ”

Mesire alanında yapılan genel temizlik, bank tamiratı, çiçeklendirme, boyama, belediyeye bağlı büfelerin tamiratı, parkelendirme, tuvalet temizliği, ulv ilaçlama gibi genel çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gürbüz; “Elbistan gerek Pınarbaşı gerekse merkeziyle çok güzel bir şehir. Cennet ırmağı diye tabir edilen Ceyhan Nehri’nin doğduğu çok özel bir yer. Bu güzellikleri ön plana çıkaran çalışmalar yaparak vatandaşlarımızı bu şehirde mutlu kılmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın rahatça zaman geçirebileceği, mutlu olabileceği çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Belediyemiz şuan itibari ile çalışmalara aralıksız olarak devam ediyor. En kısa sürede bu çalışmaları tamamlayarak diğer bölgelerimize de güzel hizmetler götürmeyi hedefliyoruz. Planlamış olduğumuz çalışmaları tamamlayarak Elbistan’a, Elbistanlıya yakışır hizmetler sunarak, bu kadim şehri hak ettiği değere kavuşturacağız” diye belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ELBİSTAN’IN GÖZ BEBEĞİ PINARBAŞI HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞİYOR!Önceki Haber

ELBİSTAN’IN GÖZ BEBEĞİ PINARBAŞI HER GEÇ...

TAZE BAŞKAN İMAMOĞLU MAL VARLIĞINI AÇIKLADISonraki Haber

TAZE BAŞKAN İMAMOĞLU MAL VARLIĞINI AÇIKL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar